søndag den 2. august 2009

Familie-tur til Bon-Bon Land

I vores sommerferie i år, gik udflugten til Bon-Bon Land (eller Bon-skod Land, som vi døbte det i løbet af dagen). Jeg har ikke været i BBL siden jeg stoppede med at arbejde der i 2000 og vil sige der er rigtigt mange ting der er lavet om, men det var nu alligevel meget sjovt at besøge stedet som gæst.

Cathrine var vild med det og fuldstændig frygtløs. Det var dog mit lod at ledsage hende i de fleste forlystelser da hun ikke har højden til at tage turene alene og der var en del gange hvor sætningen "Nej vi skal IKKE prøve èn gang til" var i mit ordforråd - jeg er vist blevet for gammel til det der snurrer, gynger og kaster en mod jorden.

Vi var afsted med nogle gode venner og havde alt i alt en dejlig dag....der er dog bare lige det at BBL er ved at få Disney World syndrom, hvor man står i kø LANG tid til alt, der var faktiskt rigtigt mange ting vi valgte at gå forbi, spisesteder og forlystelser, fordi vi simpelthen vurderede at køens ventetid var ca. 1½ time. Selvom parken åbner kl. 10:00 er det jo heller ikke ensbetydende med at forlystelser, restauranter m.m. åbner der - mange af tingene åbner et sted mellem 11 og 13 og det engang så børnevenlige teater med alle dyrene fra Bon Bon var udskiftet med en afdanket tallerken svinger/tryllekunster med en hjælper han ligeså godt kunne have hyret i istedgade 5 min. før - Andemad og Hundeprut var dog lige ude ved start og til slut for lige at vinke til børnene og danse en hurtig dans.


Jeg hører fra rigtigt mange forældre, at BBL ikke er et sted de vil besøge næste år......jeg vil sige at vi nok gør det, men udelukkende fordi vores unger har den alder de har - men vi vil bestemt ikke savne det når de engang bliver "for store"

1 kommentar:

  1. Ihhh nogle gode billeder af tøspigen :0)og de andre "unger".. Vi må tafe en tur når de mindste unger er blevet store nok :0) og håber på at man ikke skal stå så meget i kø til den tid.

    SvarSlet